Top

Kokosolie bestellen doe je bij KokosolieNederland!


Wil je kokosolie bestellen en ben je op zoek naar biologische kokosolie en een hogere gezondheid in de breedste zin?
Biologische kokosolie is het kernproduct van deze webshop. Wij verhandelen uitsluitend biologische, koud geperste, ongebleekte en onontgeurde kokosolie.

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Assortiment


Dit zijn de producten uit ons assortiment:
Gezondheid is in onze visie een gebalanceerd samenspel van lichaam en geest. Daarom kun je bij ons niet alleen kokosolie bestellen, maar ook digitale informatie zoals e-books, gezondheidsprogramma's en video's.

Kijkt u bij digitale producten in het menu links voor een overzicht.

Biologische kokosolie

Hier tref je alleen de hoogste kwaliteit biologische kokosolie aan. Onze kokosolie is ideaal om in te bakken, te frituren (max. 170°C!) of om je smoothies, desserts en ontbijt mee te verrijken.

Tevens is het prima te gebruiken als hoogwaardige massage-olie. De olie trekt goed in in de huid en geeft u een ontspannen gevoel.

Verder horen wij van mensen dat het zich uitstekend leent als glijmiddel, als grondstof voor cosmetica zoals deodorant, en als grondstof voor tandpasta.

Voordelen:
  • biologisch
  • koudgeperst
  • in glas
  • niet geraffineerd
  • niet ontgeurd
  • niet gebleekt
  • rijk aan laurinezuur
  • rijk aan MCT
  • geen conserveermiddelen
  • geen E-nummers
Klik hier voor meer info over onze kokosolie

Kokosolie bestellen

Bestellen is heel eenvoudig. Je hoeft je maar één keer te registreren. Wil je kokosolie bestellen, dan log je een volgende keer eenvoudigweg in en regel je je bestelling en betaling binnen enkele minuten. Wel zo makkelijk! Maar niets moet. Je kunt ook gewoon zonder account aanmaken afrekenen.

Lees voor uitgebreide informatie over bestellen deze pagina.

Buitenland

Wil je kokosolie bestellen en in het buitenland bezorgd hebben? Geen probleem. Wij leveren over de hele wereld!

Algemene informatie

Kokosolie wordt alom geprezen om zijn verzorgende eigenschappen. Doordat het heel hittestabiel is, wordt het veelvuldig gebruikt om te bakken of te frituren.

Koudgeperste (virgin) kokosolie, heeft een rookpunt van ongeveer 177°C. Daarom adviseren wij om niet op temperaturen boven de 170°C te frituren. Het is onze ervaring dat er een zeer milde, doch niet storende kokosgeur en -smaak op het gefrituurde voedsel achterblijft.

Kokosolie is heerlijk door de yoghurt, in smoothies op basis van kokosmelk of notenmelk of kan zo van de lepel gegeten worden.

Houdbaarheid

Kokosolie is van nature heel lang houdbaar, tot wel 2 jaar na productie. De producten die u in deze webshop bestelt, hebben een houdbaarheid van minimaal + 1 jaar op het moment dat u bij ons bestelt. Indien een pot eenmaal geopend is, raden wij u wel aan de kokosolie binnen 3-6 maanden te consumeren.

Het beste bewaart u de kokosolie NIET in de koelkast. Dit kan namelijk condens in de pot veroorzaken. Door deze condens wordt de kokosolie minder lang houdbaar en vergroot u tevens de kans op schimmelgroei.

Uitgebreid assortiment

Op KokosolieNederland kunt u niet alleen kokosolie bestellen, ook andere gezondheidsproducten stellen wij graag aan u voor. Meer informatie vindt u bij diverse gezondheidsproducten.