Top

"BIO Kokosolie +" (glas, 1000 ml)

 • "BIO Kokosolie +" (glas, 1000 ml)
rating 5
(4.8 / 5 Reviews)
20,95
per glazen pot à 1000 ml


BIO Kokosolie +: hogere voedingswaarde + hittestabieler + vollere smaak + langer houdbaar!


Deze heerlijke fairtrade biologische kokosolie is verpakt in een voedselveilige glazen verpakking.

Bijzonder aan dit product is dat het een koudgeperste, geheel biologische, niet geraffineerde en niet ontgeurde kokosolie is. 

Deze kokosolie is voedzaam, maar ook hittestabiel en lang houdbaar. Voor deze kokosolie worden uitsluitend jonge biologische kokosnoten gebruikt.

Het bijzondere aan deze kokosolie is bovendien, dat het bruine dunne velletje, dat om het witte kokosvlees zit, ook is meegeperst. Dit resulteert erin dat uw kokosolie langer houdbaar is, meer smaak heeft, een hogere voedingswaarde bevat en hittestabieler is dan "gewone" kokosolie.

Eigenschappen van deze biologische kokosolie


Deze biologische kokosolie kenmerkt zich o.a. door de volgende eigenschappen:
 • biologisch
 • koudgeperst
 • in glazen pot
 • fair trade (Fair for Life gecertificeerd)
 • vollere smaak
 • hogere voedingswaarde
 • hittestabieler
 • langer houdbaar*
 • niet ontgeurd, volle kokossmaak en -geur
 • niet geraffineerd
* Onze huidige voorraad is houdbaar tot 11 juli 2018.

U houdt, nadat de kokosolie op is, een kwalitatief hoogwaardige weckpot over, die u uw leven lang kunt blijven gebruiken. Ideaal voor het bewaren van voedingsmiddelen zoals zaden, noten, kruiden, meel, koffie, thee, etc.

Doordat dit een natuurproduct is waarbij de hele kokosnoot is verwerkt, dat wil zeggen: het witte kokosvlees inclusief het dunne bruine randje, kan er een sediment (neerslag) ontstaan dat een zeer lichtgele kleur aan de kokosolie geeft wat meestal op de bodem van de pot neerdaalt. Dit sediment bestaat uit microdeeltjes vezels, koolhydraten en andere natuurlijke stoffen en heeft verder geen nadelige invloed op de kwaliteit.
 • Land van productie: Duitsland (uit biologische kokosnoten afkomstig uit Sri Lanka)
 • Biologisch gecertificeerd
In verband met het relatief hoge gewicht van de potten (1,7 kg) inclusief de verpakking, is het maximaal aantal te bestellen glazen potten per bestelling / collo 16 stuks.

Kortingen worden bij het wijzigen van de aantallen in uw winkelwagentje automatisch doorberekend.

1 of 2 potten: € 20,95 per stuk
3 tot en met 5 potten: € 19,95 per stuk
6 tot en met 11 potten: € 18,95 per stuk
12 tot en met 16 potten: € 17,95 per stuk


Sorry, dit product is tijdelijk niet leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (5)
rating 5 (4.8 / 5 Reviews)

Rianne de Laat (02-05-2017) rating 5 Ik bestel al enige tijd deze kokosolie en de smaak overtreft alle andere! Mijn kleinzoon is dol op een lepeltje kokosolie. In de weckpotten bewaar ik weer allerlei noten, etc. Ik ben erg tevreden over dit produkt. Ook de snelheid van leveren; de dag nadat ik de bestelling deed werd er al geleverd!

Jeroen van Kessel (23-09-2016) rating 4 Mooie glazen pot ontvangen, alleen ben ik niet zo blij met die piepschuimkorrels. [Antwoord KokosolieNederland.nl: beste Jeroen, de korrels die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar, 100% recyclebaar en voor 100% uit gerecycled materiaal gemaakt.]

Lianne Pruim (19-06-2016) rating 5 Niet de eerste keer dat we deze prachtige weckpotten met kokosolie bestellen, zegt genoeg! De olie is heerlijk, de potten zijn mooi en worden als ze leeg zijn meteen voor wat anders in gebruik genomen. Tot een volgende keer!

Eric Gemser (23-02-2016) rating 5 Beste Bart,
De bestelde levering na 1 dag binnen. Product gelijk geprobeerd en uitermate tevreden. Zal het ook aan een ieder aanbevelen en de site ook aan verschillende door gemaild. .Bedankt en tot de volgende bestelling.
Met vriendelijke groet Eric

Wim de Groot (26-03-2015) rating 5 Zeer goed, vele toepassingen

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over