Top

Kokosolie boeken

In deze categorie vind je hard- en softcoverboeken die over kokosolie en verwante onderwerpen gaan. Verrijk je dagelijkse leven met de toegepaste informatie van experts uit binnen- en buitenland!

"Het Ketogeen Kokos Voedingspatroon" - Bruce Fife
"Het Ketogeen Kokos Voedingspatroon" - Bruce Fife
In dit boek worden veel mythen en misvattingen over vet en afslanken aan de kaak gesteld en wordt uitgelegd waarom vetarme diëten niet werken. Onthuld wordt het allernieuwste toponderzoek naar een van 's werelds opwindendste afslankhulpmiddelen - kokosolie - en hoe je dat kunt gebruiken om je stofwisseling te versterken, je energie te verhogen, je schildklierwerking te verbeteren en onwenselijk gewicht kwijt te raken.
€ 24,95
"Het kokosoliewonder" - Bruce Fife (+ 50 kokosolie recepten!)
"Het kokosoliewonder" - Bruce Fife (+ 50 kokosolie recepten!)
Dr. Bruce Fife geeft actueel onderzoek en cruciale informatie, inclusief de laatste onderzoeken over het verband tussen kokosolie en voordelen met betrekking tot de functie van het hart, lichamelijke ontgifting, afvallen en vele andere, belangrijke onderwerpen op gezondheidsgebied.

Ontdek de vele wonderen van kokosolie van de hand van de Amerikaanse expert Bruce Fife. Duidelijk geschreven en inclusief 50 recepten voor gebruik van kokosolie!
€ 22,50
"Kokosnoot geneest" - Bruce Fife
"Kokosnoot geneest" - Bruce Fife
Het boek 'Kokosnoot geneest' is een van de beste boeken die dr. Bruce Fife, de beste kokosnootspecialist en -kenner, ooit schreef. 

Bruce Fife, ND, is schrijver, spreker, gediplomeerd voedingsdeskundige en natuurarts. Hij is voorzitter van het Coconut Research Center, een organisatie die ten doel heeft om zorgverleners en het publiek over de positieve voedingsaspecten van de kokosnoot te onderwijzen.

Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven, die vertaald zijn in vele talen, waardoor tienduizenden mensen wereldwijd van een betere gezondheid genieten.
€ 22,50