Top

"Biologische Kokosolie Nativ" (weckpot, 1000 ml)

Nieuw
  • "Biologische Kokosolie Nativ" (weckpot, 1000 ml)
21,00
per glazen weckpot à 1000 ml

Ölmühle Solling Biologische Kokosolie Koudgeperst "Nativ" in glazen weckpot (1000ml)!


Welkom op de productpagina van de Ölmühle Solling biologische kokosolie koudgeperst"Nativ" 1000 ml weckpot.


Op deze pagina kun je de 1000 ml biologische kokosolie in glazen weckpot bestellen. Deze biologische kokosolie zit in een prachtige weckpot, die, als de kokosolie op is, voor allerlei nuttige gebruiksmogelijkheden kan dienen. Al jaren een betrouwbaar merk, levert Ölmühle Solling ook met dit product weer een topprestatie.

Wil je niet per se een weckpot, dan kun je deze biologische kokosolie overigens ook aanschaffen in onze voordeliger aangeboden Ölmühle Solling biologische kokosolie koudgeperst in glazen 1000 ml pot met schroefdeksel.

Deze biologische kokosolie kenmerkt zich o.a. door de volgende eigenschappen:

  • biologisch
  • koudgeperst
  • volle smaak
  • hoge voedingswaarde
  • hoge hittestabiliteit
  • lang houdbaar
  • niet ontgeurd, volle kokossmaak en -geur
  • niet geraffineerd
  • brutogewicht (kokosolie + pot): ± 1,7 kg

Sierlijke weckpot voor optimaal hergebruik

De sierlijke weckpot van dit merk kan nadat de kokosolie op is, nog voor hele nuttige doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van thee, koffie, kruiden of specerijen, of als houder voor pennen of kleurpotloden voor uw kind. Kortom: dubbel nuttig!

Prijzen

1 of 2 potten: van € 21,00
3 t/m 5 potten: van € 20,45
6 t/m 11 potten: van € 20,00
12 t/m 18 potten: van € 19,45
 

Let op: max 18 potten of 30 kg per order en huishouden!

Kortingen worden bij het wijzigen van de aantallen in het winkelwagentje automatisch doorberekend.

Recepten met kokosolie


Met kokosolie kun je heerlijke recepten maken. Denk bijvoorbeeld aan taarten, bonbons of als toevoeging bij Oosterse maaltijden. Hieronder volgt een feestelijk recept voor het maken van je eigen bounty's. Succes!

Kokosolie "Bounty’s" (± 8 stuks)


Benodigdheden
  • extra pure chocola (72%), 100-150 g
  • kokosolie, 50 g
  • vers kokosvlees, ongeveer gelijke volumehoeveelheden als de kokosolie, dit is ongeveer 150 g geschild

Bereidingsmateriaal
  • Grote pan
  • Kleine pan (of schaal)
  • Schaal
  • Plank
  • Aluminiumfolie
  • Staafmixer of vergelijkbaar apparaat
  • Vork, lepel(s)

Voorbereidende werkzaamheden

Zet de grote(re) pan op met water. Deze dient om de chocola au-bain-marie te smelten. Haal de kokosolie alvast uit de koelkast.

Bereiding

Neem het kokosvlees van een vers gekraakte kokosnoot.

Snijd de harde bruine buitenkant weg en bewaar alleen het witte vlees voor de bounty’s. Snijd het kokosvlees alvast voor in kleine blokjes van ongeveer 0,5 bij 0,5 cm. Gebruik ongeveer gelijke volumedelen kokosvlees/kokosolie.

Voeg hier 50 gram kokosolie bij (als je het met een vork uit de pot schraapt, is het klein genoeg om makkelijk te kunnen staafmixen). Mix het geheel totdat alle grote brokken zijn verdwenen en het een egale massa is (vergeet niet het restant tussen de messen van de mixkop weg te halen, hier zit nog heel veel in!).

Zet het nu even koud, zodat het mengsel straks een betere consistentie heeft. Smelt ondertussen de chocola au-bain-marie en zet een plank klaar met aluminiumfolie erop.

Haal na plusminus 5 minuutjes het kokosmengsel weer uit de koeling en rol er cilinders van op het voor u wenselijke formaat, bijvoorbeeld het formaat van een minimarsje.

Inmiddels is de chocola gesmolten. Leg nu per keer 1 of enkele rolletjes* op een frituurspaan of spaan met gaatjes en overgiet de rolletjes met de warme chocola. Even laten uitdruppelen boven de pan, en dan afscheppen met een lepel. Herhaal dit totdat alle rolletjes van een laagje chocola zijn voorzien. Leg de rolletjes nu in de koeling of vriesvak totdat de chocola hard geworden is, en breng daarna op dezelfde wijze naar believen een tweede laagje aan.

Nog een half uurtje in de koelkast of een kwartiertje in de vriezer en voilà! Uw eigen bounty’s!!!

* Tip: gebruik wat aluminiumfolie om het kokosmengsel in te rollen, sla het eventueel in vorm met een platte spatel; als u het dan een kwartiertje in de vriezer heeft laten liggen, kunt u het gemakkelijk in de gewenste vorm snijden.

Bereidingstijd

40-60 minuten


Sorry, dit product is tijdelijk niet leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over